Zef Hamers keert terug naar Callant Tongeren

zaterdag 29 juli 2017

Oud speler van Tongeren, Zef Hamers wordt assistent-trainer van Maurice Canton. 

Met de komst van de 35-jarige Zef Hamers, is de technische staf Van Callant Tongeren compleet.

Zef Hamers begon op zijn 4de bij Sittardia met handbal en heeft daar dan ook de langste tijd van actieve handbalcarriere gespeeld. Hij doorliep daar alle jeugdteams en speelde ook voor de 1ste ploeg van Sittard, waar hij uitgroeide tot een dragende speler.  In die tijd heeft hij een goede samenwerking gehad met de huidige trainer van Tongeren - Maurice Canton.

Hij speelde eveneens voor een aantal Belgische clubs waaronder Tongeren en Bocholt. Met Tongeren behaalde hij de dubbel (beker van België en Belgisch kampioen) in het seizoen 2008-2009.In het dagelijks leven is Zef inmiddels al ruim 10 jaar werkzaam in het speciaal onderwijs als docent L.O.

Ontzettend gelukkig in de liefde en vader van een zoon, en in september zal er verdere uitbreiding komen van het gezin.
In zijn vrije tijd geniet hij daar dan ook het meest en liefst van.

'Als oud-speler van Tongeren ben ik blij dat ik deze kans krijg in mijn ex-club om samen te werken met Maurice Canton - die ik al vele jaren ken.  Het is zeer zeker een uitdaging voor mij om op het hoogste niveau als assisitent-trainer te kunnen werken.  Ik wil er danook volledig voor gaan.'  aldus Zef Hamers.

Maurice Canton is blij met de komst van Zef naar Tongeren :
'Zef en ik heb een lange tijd samen gewerkt bij Sittardia. Daar heeft hij de jeugdopleiding gevolgd.  Hij was toen één van de grootste talenten van Nederland. Zeer veelzijdig als speler en zowel technisch als tactisch zeer sterk.  Hoogtepunt van onze samenwerking was het seizoen waar we de finale om het Nederlands kampioenschap hebben behaald. Daarna scheiden onze wegen. Zef is toen in België gaan handballen en zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren.

We verheugen ons beiden op de komende samenwerking. We kennen elkaars plus en
minpunten en vullen elkaar daarbij goed aan. Zeker in de persoonlijke begeleiding van de jonge talentvolle spelers zal hij een belangrijke rol krijgen' aldus Maurice Canton

 

Alle nieuws
Baloise Actov fitness provincie Limburg hormann Sendtex ASQ Printing Verhuizingen Douree DaVo CLB VZW KLIK OFFICE Beobank Cordeel sbb mmcontent Liswood & Tache DM Event Products DVV De Pivot Callant Timmermans Kroonreizen g.botta VIO Activ1 Vossen Vandebos Eden