Loting 1/4 finales beker van België

maandag 20 november 2017

Hubo Initia Hasselt Achilles Bocholt topper in kwartfinales Beker van België

Vandaag werd op de hoofdzetel van de Koninklijke Belgische Handbalbond geloot voor de kwartfinales van de Beker van België bij de dames en heren. Bij de heren is de wedstrijd Hubo Initia Hasselt - Achilles Bocholt de topaffiche. De wedstrijden worden gespeeld met rechtstreekse uitschakeling.

Bekerwinnaar en huidig leider in de BENE-League Achilles Bocholt gaat in de kwartfinales op bezoek bij gouwgenoot Hubo Initia Hasselt. Sasja Sporting Nelo is een andere wedstrijd waarin twee teams van de BENE-League het tegen elkaar opnemen. Callant Tongeren reist naar de Oostkantons waar het Eynatten partij zal geven en Visé, dat zich dit weekend plaatste voor de 1/16e finales van de Challenge Cup neemt het op tegen de winnaar van de 1/8e finale Kraainem - Izegem. De kwartfinales bij de heren worden gespeeld met rechtstreekse uitschakeling op 19, 20 of 21 december.

 

Loting heren

SASJA HC - SPORTING NELO

HUBO INNITIA HASSELT - ACHILLES BOCHOLT

HC EYNATTEN/RAEREN - CALLANT TONGEREN

HC KRAAINEM/HBC IZEGEM - HC VISE BM

 

Herbekijk de live uitzending van de loting via www.facebook.com/belgianhandball

Alle nieuws
Baloise Actov fitness provincie Limburg hormann Sendtex ASQ Printing Verhuizingen Douree DaVo CLB VZW KLIK OFFICE Beobank Cordeel sbb mmcontent Liswood & Tache DM Event Products DVV De Pivot Callant Timmermans Kroonreizen g.botta VIO Activ1 Vossen Vandebos Eden